Heräsikö se talviuniltaan?

Myönnän, viime kirjoittamisesta on aikaa. Aikaa ehkä vähän liikaakin, mutta täällä taas. Nyt oon joulun jäljiltä täynnä intoa ja puhtia. Pää täynnä ideoita ja sitä rataa. Ainankin toivon niin? Mutta mennään mielummin miun uudenvuoden kynsiin. 

 - Kiko Mirror 616  ja Essence Hey Nude! -

Halusin tehdä jotain simppeliä. Jotain joka ei veisi hirmuisesti aikaa, sillä saavuimme kotia vasta aatonaattona ja kotona oli mielettömästi tekemistä ja puuhaamista uudenvuoden juhlia varten (ei kyllä juhlittu mitenkään erityisesti. Pelailiin parin kaverin kanssa lautapelejä ja käytiin katsomassa keskiyön ilotulitus, jee!). Haaveilin hopeisesta hiekkalakasta kynsilläni, mutta sitten tajusin, että hei! Miullahan on Essencen Hey Nude, joka on läpikuultava hiekkalakka. Mitäköhän tapahtuisi jos iskisin sen hopeisen lakan päälle? Minun oli pakko testata sitä ja tadaa! Kynsistäni tulikin superkivat! Tuon Hey Nuden alle on kyllä pakko kokeilla myöhemmin muunkin värisiä lakkoja.

Jos en muuta joululomalla saanut aikaiseksi niin sain kynsilakkavarastoni karsimisen. Miun lakoista lähti jopa 40 lakkaa myyntiin! Wow! Onneksi niistä jo osa on vaihtanut omistajaa, mutta paljon on vielä kirppispussukoissani. Tuossa kuvassa on siis kaikki kynsilakkani ennen karsimista.

Kävin myös läpi vaatekaappini ja sieltä lähti vino pino vaatteita nettikirppikselle. Suosittelen noita Facebookin alueellisia kirppisryhmiä. Niissä tavara vaihtuu tosi nopeesti eri omistajalle! Paljon helpompaa kun kirppispöydän hankkiminen ja sinne kirppikselle vieminen (varsinkin jos ei autoa omista).

Nyt kömmin tästä unimaailmaan, että jaksan huomenna virkeänä aloittaa vuoden ensimmäisen koulupäivän, huhhuh!

Iskikö Hey, Nude?

Kommentit

Suositut tekstit