Pitsi jyrää!

Tämän postauksen kirjoitan joululahjaksi saamallani Microsoft Surface Pro tabletilla, joka omaa siis Windows 8 käyttöjärjestelmän. Paljon on ollut keskustelu liikkeellä: pystyykö tabletilla bloggaamaan? En tiedä miten Androidilla tai Ipadeillä bloggaaminen hoituu, mutta tällä Windows 8 tabletilla tähän asti kaikki on ainankin mennyt hyvin. Minä siis aluksi valitsin ja muokkasin kuvat tällä tabletilla, nyt on kirjoituksen vuoro. Kirjoittamista helpottaa paljon näppis. Itse ostin tablettiini lisävarusteena Type Cover- näppäimistön jonka saa tablettiin kiinni ja kulkeutuu aina mukana. Muutenkin olen miettinyt, että jos teen tällä tabletilla jotain koulujuttuja, olisi mukava, että saa kirjoiteltua helposti, vaikka näytölläkin kirjoittaminen onnistuu. 
 
Nyt itse postaukseen! Elikkä vuorossa tällä kertaa kynsille lennähti Essien The Lace is on, joka on Essien tämän syksyn kokoelmasta. Tilasin Ebaysta tällaisen kätevän minisetin, joka sisältää neljä lakkaa tuosta syksykokoelmasta. Tykkään! Lakkauksen päällä majailee kerros Flormarin GL05.
 







- Alla: Essie The lace is on Glitter: Flormar GL05 -

Mun mielestä tuo Essien The lace is on, on mielettömän suloinen ja pirtsakka pinkki. Tosin miulla oli hieman aluksi hankaluuksia levittää tuo kynnelle, meinasi nimittäin kaljuuntua koko ajan. Alku kömmellyksien jälkeen se onnistui ja lakka peitti kahdella kerroksella. Nämä Essien minisetit on kyllä hirmukivoja ja edullisia, jos ei halua hankkia suuria pulloja. Tämäkin neljän lakan setti maksoi n.12 euroa Ebayssa ja jokaisessa pullossa on 5ml tavaraa.

Nyt lähden hääräämään keittiöön ja tekemään moskovan pataa! Suosittelen tuon ruuan kokeilemista, jos tykkää pataruuista. On nimittäin ihan mielettömän hyvää!




Kommentit

Suositut tekstit